AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ayan:

AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ayan: -"Burdur-Fethiye duble yolu, güzergahı canlandıracak"


BURDUR (A.A) - AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Mehmet Ayan, Burdur-Fethiye arasında yapımı devam eden duble yolun, güzergahta yer alan merkezleri canlandıracağını söyledi.
     Ayan, yaptığı açıklamada, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımın duble yollara önem verdiğini vurgulayarak, Burdurun da bu çalışmalardan hak ettiği payı aldığını ifade etti.
     Türkiyede ilden ilçeye tek duble yolun Burdur-Fethiye güzergahında yapılacağını belirten Ayan, "Bu yol sayesinde Karamanlı, Tefenni, Çavdır ve Söğüt büyük gelişme kat edecek. Burdur-Fethiye duble yolu, güzergahı canlandıracak" dedi.
     Güzergahta bulunan Karamanlı ve Tefenni çevre yollarının büyük ölçüde tamamlandığını anlatan Ayan, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelikin duyurduğu Burdurdan Karamanlıya doğru yapılacak duble yolun 12 kilometrelik kısmının ilana çıkmasıyla sürecin hızlanacağını dile getirdi.
     Ayan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğünün uzun görüşmeleri sonucu 2014 yılı programına alınan Burdur-Karamanlı duble yolunun da bu yıl ilana alınmasının bölge ticareti, turizmi ve tarımı için oldukça önemli olduğunu, duble yolun tamamlanmasıyla bölgenin ufkunun açılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ayan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER