AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir:

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir: -Habere konu olan Veda Hutbesinin tam metni Diyanet İşleri Başkanlığının internet sayfasında mevcuttur


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, bugün bazı ulusal gazeteler ve internet sitelerinde yer alan haberlere konu olan Veda Hutbesinin tam metninin Diyanet İşleri Başkanlığının internet sayfasında mevcut olduğunu bildirdi.
     Demir, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bazı ulusal gazeteler, internet siteleri ve haber kanallarında yer alan kendisi ile ilgili haberler nedeniyle bir açıklama yapma gereği duyduğunu kaydetti.
     İl Başkanı olarak kendisine ait sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak amacıyla, Hz. Muhammedin Veda Hutbesinden bir bölümü yayınladıklarını ifade eden Demir, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Ancak yayınladığımız bu bölümden bir cümlenin cımbızlanıp alınması ve konudan bağımsız olarak yayınlanması hem açıklamanın anlam bütünlüğünü bozmuş, hem de şahsımı kadınlarla ilgili olumsuz bir düşünceye sahipmişim gibi göstermiştir. Aksine başta sayın Başbakanımızın ve teşkilatlarımızın, kadınlara verdiği önem ve değer tüm kamuoyunca bilinmektedir. Hükümetimizin bu bağlamdaki icraatları, yasal düzenlemeleri, kadınlara verilen siyasal ve sosyal haklar halkımız tarafından da bilinmektedir. Habere konu olan Veda Hutbesinin tam metni Diyanet İşleri Başkanlığının internet sayfasında mevcuttur.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER