AK Parti Konya Milletvekili Zorludan Meram

AK Parti Konya Milletvekili Zorludan Meram Belediyesine ziyaret


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Başkanı Ecevit Öksüz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycıyı ziyaret etti.
     TİMAV Başkanı Ecevit Öksüz, Meram Belediyesinin çalışmalarını hem bireyler olarak hem de Vakıf olarak takdirle izlediklerini söyledi.
     Meram Belediyesinin yeni bir imam hatip lisesi yapacak olmasının da ayrı bir güzellik olduğunu ifade eden Öksüz, "İnşaatının bu yıl içinde tamamlanarak önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmete açmasını can-ı gönülden arzu ediyoruz" dedi.
     Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TİMAVun sadece Konyada değil, Türkiyenin her yerinde yapılan imam hatip liseleriyle milli ve manevi değerlere bağlı gençlerin yetişmesi için büyük bir gayret sarf ettiğini vurguladı.
     Kalaycı, 34 derslikli Tahir Büyükkörükçü İmam Hatip Ortaokulu, yurt binası ve spor tesisinin de yakında temelinin atılacağını duyurdu.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AK Parti Konya Milletvekili Zorludan Meram Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER