AK Parti Konya milletvekillerinin bayram mesajları

AK Parti Konya milletvekillerinin bayram mesajları


KONYA (A.A) - AK Parti Konya milletvekilleri, Harun Tüfekçi, Mustafa Baloğlu ve Gülay Samancı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Tüfekçi, mesajında, birlik ve beraberliği pekiştiren, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmuş olmanın sevinci ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.
     Tüfekçi, Kurban Bayramının İslam dünyası ve tüm insanlık için barış ve sevgiye vesile olmasını diledi.
    
     -Milletvekili Baloğlu
    
     AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı özel günler olduğunu bildirdi.
     İslam aleminin önemli günlerinden biri olan Kurban Bayramında yapılan ve sosyal yönü çok güçlü olan kurban ibadetinin yoksulları ve ihtiyaç sahiplerini kolladığını aktaran Baloğlu, Kurban Bayramının İslam alemine barış, sevgi ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
    
     -Milletvekili Samancı
    
     AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da dini bayramların ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzandığı özel günler olduğunu dile getirdi.
     Aydınlık ve güçlü bir geleceğin ortak değerlerin korunduğu hoşgörülü ve kardeşçe yaşama ruhunda kendini göstereceğini vurgulayan Samancı, şunları kaydetti:
     Kutuplaşmak yerine toplumsal barış ve uzlaşma yolunda atılan adımların ülkemizi daha güçlü ve müreffeh bir geleceğe taşıyacağına inanmaktayım. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da gelenek ve göreneklerimizin yaşandığı, bir kaynaşma ve kucaklaşma ortamının olduğu huzurlu bir bayram temenni ederek, tüm vatandaşlarımıza mutlu bayramlar diliyorum.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber AK Parti Konya milletvekillerinin bayram mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER