AK Parti Kozan Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Kozan Danışma Meclis Toplantısı


ADANA (A.A) - AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı 18. Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.
     AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, danışma meclisi toplantılarının teşkilatın heyecanını, birlik ve beraberliğini artırdığını söyledi.
     Kozan Belediye Başkanı Kazım Özganın hizmetlerini izlemenin herkese mutluluk verdiğini kaydeden Gürkan, şunları kaydetti:
     Kozan ile ilgili fakülte kararı çıkmıştı ve yer tespiti yapılmıştı. Kısmet olursa önümüzdeki günlerde ilçemize 500 öğrencinin kalabileceği bir yurt yapılacak. Kozan bizim göz bebeğimiz olan bir şehir. Gerek belediye başkanımız gerek ise ilçe başkanımız ve yönetimi ilçemiz için canla ve başla çalışıyorlar.
     2004 yılından bu yana yapılan hizmetleri slayt eşliğinde anlatan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da bugün kent ve çevresinde ondan fazla baraj yapıldığını, özellikle Yedigöze Barajı çalışmasının ilçenin elli yıllık su ihtiyacını karşılayacağını ifade etti.
     İleride Mahmutlu Mahallesinde 85 hektarlık bir alanda kentsel dönüşüm çalışması uygulayacaklarını dile getiren Özgan, Hepimizin bildiği üzere gerek ülkemizde ve ilçemizde sık sık depremler yaşanmaktadır. Onun için sağlıklı ve sağlam yaşam alanları ilçemize de şart. İnanıyorum ki bu proje tamamlandığında Mahmutlu Mahallesi ve Kozan halkı gerçekten mutlu olacaklar. Bizler 2004 yılında bir çok arkadaşımızla halkımızdan almış olduğumuz desteklerle ilçemize hizmet aşkı ile yola çıkmıştık ve çok sayıda ilçemiz için projemiz vardı şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Kozan Danışma Meclis Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER