AK Parti Kütahya Kadın Kolları istişare

AK Parti Kütahya Kadın Kolları istişare toplantısı


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Kadın Kolları istişare toplantısını Tavşanlıda gerçekleştirdi.
     Tavşanlı AK Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya bütün ilçelerin, kadın kolları başkanları ve yöneticileri katıldı.
     Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Dilek Kasımoğlu, toplantının açılış konuşmasında, 11 yılda kadınların yaşam standartlarının artırılması, iş hayatında önüne konan engellerin ortadan kaldırılması, ailenin sürekliliğinin sağlanması ve siyasette kadınları daha etkin kılmak gibi önemli ilklere imza atıldığını belirtti.
     Böyle toplantıların, il ve ilçeler arasında iletişimi güçlendiğini anlatan Kasımoğlu, Kurumsallaşmanın temel dayanağı etkin bir iletişimden geçmektedir. İletişim içinse tanışmak gerekir, kaynaşmak, gerekir diye düşündük. Bu nedenle bu toplantıyı organize ettik dedi.
     Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Ebeoğlugil de, Kurtuluş Savaşında kadınların fiili katkılarından söz etti.
     Kütahyadaki bütün faaliyetlere katılmaya çalıştıklarını kaydeden Ebeoğlugil, Bunu hiçbir zaman popülizm vesilesi yapmadık, yapmayacağız. Allah rızasını gözeterek ve memleketimize hizmet etme aşkı ile çalışmak suretiyle gerçekleştiriyoruz. Tıpkı 30 Ağustos Zaferinin kazanıldığı o dönemlerde ki gibi diye konuştu.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Kütahya Kadın Kolları istişare Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER