AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ:

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: -Ben inanıyorum ki, Hüseyin Aygün, bundan sonra CHPde siyaset yapmayacaktır


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün terör örgütünce kaçırılması ve serbest bırakılmasının ardından yaptığı açıklamalara ilişkin olarak, Ben inanıyorum ki, Hüseyin Aygün, bundan sonra CHPde siyaset yapmayacaktır dedi.
     Özdağ, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün, terör örgütünce kaçırılması olayında, tedbirsiz davranarak terör örgütünün reklamını yapması ve güç gösterisinde bulunmasına fırsat verdiğini ifade etti.
     Aygünün serbest bırakılmasının ardından yaptığı açıklamaları da eleştiren Özdağ, şunları kaydetti:
     Aygünün ifadelerine bakacak olursak, demek ki biz PKKyı hiç anlayamamışız, bir tek Aygün anlayabilmiş. Bunca kan, bunca gözyaşı, bunca ölüm hep barış içinmiş öyle mi- Bu nedenle Aygün gibi insanların söylemlerini dikkatle takip ediyoruz. Ben inanıyorum ki, Hüseyin Aygün bundan sonra CHPde siyaset yapmayacaktır. Hüseyin Aygün, büyük bir ihtimalle bağımsız kalacaktır.
     Hüseyin Aygün, bundan sonrada o bölgede PKKdan, yani BDPden bağımsız aday olur diye düşünüyorum. Tüm bu gelişmeler sonucunda öyle gözüküyor. Hüseyin Aygünün bundan sonraki söylemleri, Türkiyeden mi yoksa PKK terör örgütünden mi olduğunu gösterecektir. Hüseyin Aygün, söylemleriyle kendisinin yerini belirleyecektir.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER