AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısı -AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün: -Kurulduğu günden bu yana İsraile ilk defa özür dilettiren AK Parti teşkilatlarının gayretleridir


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti hükümetinin 3 yıldır İsraile karşı yürüttüğü mücadelede çok önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, Kurulduğu günden bu yana İsraile ilk defa özür dilettiren AK Parti teşkilatlarının gayretleridir dedi.
     Ürün, AK Parti İl binasında gerçekleştirilen AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiyenin İsrail devletine tarihinde ilk kez özür dilettiren ülke olduğunu söyledi.
     AK Parti hükümetinin 3 yıldır İsraile karşı yürüttüğü mücadelede çok önemli bir başarı elde ettiğini ifade eden Ürün, şunları kaydetti:
     Bu başarı dimdik ayakta durmaya devam eden AK Partiyi destekleyenler sayesinde çözüldü. Kurulduğu günden bu yana İsraile ilk defa özür dilettiren AK Parti teşkilatlarının gayretleridir. Özür dilemekle kalmayan İsrail tazminat ödeyeceğini ve Gazzeye uyguladığı sınırlamaları kaldıracağını açıkladı. İsrail büyük zulümler ve katliamlar yaptı. Müdahale ettikleri ve şehit ettikleri insanların içinde bulunduğu gemide Gazzeye sadece insani yardım götürülüyordu. Devlet olarak biz buna müdahale ettik ve sonucunda her zaman büyüklenen kibirli İsrail, Türk Milletinden özür dilemek zorunda kaldı.
     Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek bölgenin en büyük kapalı pazar yerinin Afyonkarahisara yapılacağını, il merkezinde yaşanan trafik sıkıntısının ise yapılan ve yapılmaya devam eden çok katlı otoparklar yoluyla çözülmeye çalışıldığını ifade etti.
     AK Parti Merkez İlçe Başkan Bülent Eser ise AK Partinin 2002 yılında iktidar gelmesi ise siyasetin ve siyasetçinin tanımının değiştiğini söyledi.
     Siyasetçilerin artık seçimler dışında da köye, beldeye giden halkın iletişim kurabildiği, ulaşabildiği kişiler olarak tanımlanmaya başladığını belirten Eser, AK Partinin ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin diğer siyasi partilere örnek olmasından memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.
     Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu, belde belediye başkanları, mahalle ve köy temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER