AK Parti Mersin Milletvekili Uzun:

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun: -Türk Kızılayı, ırk, din ve dil ayrımı yapmaksızın, muhtaçların ve yardıma ihtiyacı olanların yanı başında, Türk milletini en güzel şekilde temsil etmektedir


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Türk Kızılayı, ırk, din ve dil ayrımı yapmaksızın, muhtaçların ve yardıma ihtiyacı olanların yanı başında, Türk milletini en güzel şekilde temsil etmektedir ifadelerini kullandı.
     Uzun, Kızılay Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kızılayın, olağanüstü zamanlarda olduğu kadar normal zamanlarda yaptığı çalışmalarıyla da sevgi ve hoşgörü kültürünü dünyanın her yanına taşıyarak küresel barış ve dayanışmanın gelişmesine önemli katkılar sağladığını belirtti.
     Türkiye Kızılay Derneğinin kuruluşundan bu yana, Türk milletinin yardımlaşma ve dayanışma gücünü harekete geçirip, insani değerlerin güçlenmesine, toplumlar arasında barış ve dostluk köprülerinin kurulmasına büyük emek verdiğini vurgulayan Uzun, şunları kaydetti:
     Türk Kızılayı, ırk, din ve dil ayrımı yapmaksızın, muhtaçların ve yardıma ihtiyacı olanların yanı başında, Türk milletini en güzel şekilde temsil etmektedir. Son yılların en büyük kuraklık ve açlık tehlikesiyle yüz yüze gelen Somalide ve depremi yaşayan Vanda uzattığı yardım elinin bunun en çarpıcı örnekleridir. Kızılay, dün olduğu gibi bundan sonra da, toplumsal dayanışma ve sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak adına büyük bir özveriyle önemli görevler üstlenmeye devam edecektir.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber AK Parti Mersin Milletvekili Uzun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER