AK Parti Milletvekili Erdoğan, esnafı ziyaret

AK Parti Milletvekili Erdoğan, esnafı ziyaret etti -Erdoğan: Milletimizin hizmetkarıyız. Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, esnafı ziyaret etti.
     Erdoğan, AK Parti Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Bekir Arslan ile gerçekleştirdiği ziyarette, esnafla sohbet etti, sorunlarını dinledi.
     Siyasetçinin en büyük sermayesinin insan olduğunu, AK Parti Hükümeti olarak milletvekilleriyle vatandaş arasındaki bütün engelleri kaldırdıklarını ifade eden Erdoğan, göreve geldikleri ilk günden itibaren tabandan tavana herkesin hizmetkarı gibi görev yaptıklarını vurguladı.
     Başları açık, alınları ak bir şekilde vatandaşlar arasında dolaştıklarını dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti:
     Vatandaşlarımız günün 24 saati hangi konuda olursa olsun hangi siyasi partinin üyesi olurlarsa olsunlar bizi arayabilirler, sorunlarına çözüm üretmemiz için bizimle görüşebilirler. Bu dünde böyleydi. Bugün de böyle, yarınlarda da böyle olacak. Hizmet için geldik, milletimize hizmetkar olmak için bu yolu seçtik. Milletimizin hizmetkarıyız. Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır.
     Erdoğan, seçimden seçime vatandaşıyla buluşan politikacılığın AK Parti Hükümetiyle beraber tarihe karıştığını, Gaziantepin bütün sorunlarının kendi sorunları olduğunu ve bunları çözmek için göreve geldiklerini bildirdi.
     Vatandaşların daha üst düzey bir kentte yaşayabilmeleri, modern ve çağdaş yaşam alanlarında hayatlarını sürdürebilmeleri, eğitim ve sağlık hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmeleri, ileri demokrasinin yerleşmesi ve birinci sınıf vatandaş olabilmeleri için gerek parti gerekse hükümetin 24 saat görevi başında olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:
     Bugün çevre ülkelerde yaşanan sorunları görüyoruz. Suriye gerçek demokrasiye geçişle ilgili sancılı bir süreç yaşıyor. Bu yolun sonu aydınlıktır. Bu yolun sonu Suriye halkı için tam demokrasidir. Türkiyenin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz. El ele verdiğimiz zaman ülkemiz Ortadoğunun lider ülkesi olma yolundaki adımlarını zirveye çıkarak dünyaya ilan edecektir. Bu sıkıntılı sürecin yakın bir zamanda sonlanacağını ve demokrasinin bu ülkede egemen olacağına inanıyorum.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Erdoğan, esnafı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER