AK Parti Mİlletvekili Erdoğan:

AK Parti Mİlletvekili Erdoğan: -Sanayicimizin kabusu olan sigorta sorununu çözmek için çalışacağız


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, sanayicinin sigorta sorununu çözmek için çalışacaklarını söyledi.
     Erdoğan, sigorta acentesi sahibi Erkan Turalı ziyaretinde, aynı sorunun Organize Sanayi Bölgesinde de yaşandığına dikkati çekti.
     Konuyu ilgili Bakanlıklar nezdinde girişim başlattığını ifade Erdoğan, şunları kaydetti:
     Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili yaptığımız açıklamanın basın kuruluşlarında yer almasının ardından Türkiyenin dört bir yanından sanayicilerimiz bizzat arayarak bu sorunun her geçen gün derinleşen bir kriz olduğunu ve sigorta şirketlerinin her defasında farklı kurallar koyarak adeta tesisleri sigorta ettirmek istemediğini ifade ettiler. Konuyu teknik yönleriyle incelemek ve detayları öğrenmek için sigortacı arkadaşlarımızı da ziyaret ediyoruz. Bu sorun sadece birkaç sektörün sorunu değil, böyle giderse gelecek yıllarda bütün sanayicilerimizin ortak sorunu olacak gibi görünüyor.
     Sorunun kısa bir süre içerisinde çözüleceğine inandığını aktaran Erdoğan, Üreten, istihdam yaratan, Türk ekonomisinin gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlayan sanayicilerimizin bu sorundan kurtulması için üzerimize düşenleri yapacağız. Sanayicimizin kabusu olan sigorta sorununu çözmek için çalışacağız diye konuştu.
     Tural ise Milletvekili Erdoğana bu konuya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti Mİlletvekili Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER