AK Parti Milletvekili Pakdil, Türkoğlunu ziyaret

AK Parti Milletvekili Pakdil, Türkoğlunu ziyaret etti


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Türkiye Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Türkoğlu ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.
     Pakdil, Beyoğlu, Şekeroba, Kılılı, Yeşilyöre belediyeleri ile ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve Tuncelide askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Oğuln baba evini ziyaret etti.
     Belediye ziyaretlerinde AK Partinin çalışmaları hakkında bilgi veren Pakdil, belediye başkanları, muhtarlar ve vatandaşların sıkıntı ve ihtiyaçlarını dinledi.
     Pakdil, tespit edilen sorunların bir kısmının yerinde çözümlendiğini, bazı sorunların ise Ankarada çözümü için girişimlerde bulunulacağını ifade etti.
     Tuncelideki patlamada şehit olan Ahmet Oğulun evini ziyaret eden ve aile ile görüşen Pakdil, ailenin her türlü sorununu çözmek için devletin üzerine düşeni yerine getireceğini dile getirdi.
     Baba Ejder Oğul ise acıların en büyüğünü yaşadıklarını belirterek, çok üzgün olduklarını söyledi.
     Pakdile ziyaretlerinde, AK Parti Türkoğlu belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan, Beyoğlu, Şekeroba, Yeşilyöre ve Kılılı belediye başkanları ile AK Parti il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
    
     Muhabir: İzzet Mazı
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Pakdil, Türkoğlunu ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER