AK Parti Milletvekili Selamoğlu, Polatlıda...

AK Parti Milletvekili Selamoğlu, Polatlıda... -Selamoğlu: 4 Köyümüzde bundan sonra sel felaketi yaşanmayacak


ANKARA (A.A) - AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Polatlı İlçesi Ilıca Köyünde devam eden dere ıslahı çalışmalarını inceledi.
     Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Tülay Selamoğlu, Polatlının Avdanlı, Hacımusul, Ilıca, Kocahacılı köylerini kapsayana dere ıslahı çalışmasıyla 10 bin dönüm arazide su taşkınlarının önleneceğini, 14 kilometrelik derenin ıslahıyla yıllık ortalama 5 milyon liralık ürün kaybının önüne geçileceğini söyledi.
     Selamoğlu, inşallah bundan sonra bu 4 köyümüzde sel felaketi yaşanmayacak. Çiftçimiz zor durumda kalmayacak. Aynı hat üzerinde bir derenin ıslah talebi daha var onu da DSİ ile görüşeceğiz dedi.
     Ülkede her beş yılda bir tarımsal afet yaşandığını vurgulayan Selamoğlu, tüm üreticilerin TARSİM sigortasını yaptırmaları gerektiğini vurguladı.
     Tülay Selamoğlu ve beraberindekiler daha sonra Polatlı Belediyesine geçti. Selamoğlu, Polatlı Belediyesinde Başkan Yakup Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Bilici, İl Genel Meclis Üyeleri Zekai Kaya, Mustafa Akkaya ve Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlundan ilçenin sorunları hakkında brifing aldı.
     Dün akşam saatlerinde gerçekleşen ziyaretin ardından AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.
     Avdanlı, Hacımusul, Ilıca, Kocahacılı köylerinde 15 Martta yaşanan sel nedeniyle yaklaşık 10 bin dönüm ekili tarım arazisi sular altında kalmıştı.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Selamoğlu, Polatlıda... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER