AK Parti Milletvekili Selamoğlu, Polatlıda

AK Parti Milletvekili Selamoğlu, Polatlıda


ANKARA (A.A) - AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Polatlının Sarıoba köyünde yapılması planlanan köprü yerinde incelemelerde bulundu.
     İncelemeleri sırasında Selamoğluna, Ankara İl Genel Meclisi Üyesi Selim Cerah, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici, Sarıoba Köyü Muhtarı Cevdet Yılmaz, köylüler ve partililer eşlik etti.
     Köprü için en uygun yerin Çağlayık mevkii olduğunu belirten Selamoğlu, DSİ ile görüştük, Orman ve Su İşleri Bakanlığımızla görüştük, (bu köprü ile ilgili neler yapabiliriz) diye... Burada bir ihtiyaç var, hatta burada ölümlü bir vaka da olmuş. Bu sorunun çözümü için uğraşacağız. Ortada proje yok, plan yok... Sorumlusunu tespit edeceğiz. Karayolları mı yapar, İl özel idaresi mi yapar, DSİ mi yapar, bunu projelendireceğiz. Bu 3 ay sürer. Ondan sonra bütçeye almamız gerekiyor. Köprüyle birlikte yol bağlantılarının da yapılması gerekiyor. Bunu takip edeceğimize söz verdik dedi.
     Selamoğlu, 4 yıl önce köprü yapılması için bütçe ayrıldığını, ihale aşamasına gelindiğini fakat muhtar tarafından (köprü istemiyoruz) diye iptal ettirildiğini savundu.
     Ankara İl Genel Meclisi Üyesi Selim Cerah ise, köprü yapılması için ek bütçe ayrılması gerektiğini, Ankaranın köyleri arasında ihtiyaç önceliklerinin değerlendirileceğini, daha sonra köprü yapılması için çaba sarf edileceğini söyledi.
     Cerah,Köprü yapımı için seçilecek bölgenin, devlet kayıtlarında yol olarak görünmesi gerekmektedir. Daha önce köprü yapımı için projelendirilen alan ile köylülerin istediği yeri tekrar inceleteceğiz. İnceleme sonunda programa alınması hususunda karar vereceğiz dedi.
    
     Muhabir: Ali Tuna
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Selamoğlu, Polatlıda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER