AK Parti MKYK Üyesi Demircandan Çarşamba

AK Parti MKYK Üyesi Demircandan Çarşamba İlçe Teşkilatına ziyaret


SAMSUN (A.A) - AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
     AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti olarak yoğun bir programları olduğunu belirterek, önlerinde yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler olduğunu, hazırlıklara başladıklarını söyledi.
     AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Türkiyenin gündemine işaret ederek, şunları söyledi:
     "Öncelikle Hatayda yaşanan patlamada hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Önemli bir sürece girdik, önümüzde seçimler var ve bunlara AK Parti olarak en iyi şekilde hazırlanacağız. AK Partinin gücünü milletimize yeniden göstereceğiz. Bunun yanı sıra Türkiye bir savaşa sürüklenmek istiyor ancak biz buna izin vermeyeceğiz ve önemli yol katettiğimiz barış sürecimizi en iyi şekilde sonlandıracağız. Türkiye, ekonomik olarak bölgede artık önemli bir güç oldu ve buna göre hareket ediyoruz."
     Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti. Toplantıya Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan ve çok sayıda partili katıldı.
     Toplantı öncesinde ise AK Parti İlçe Başkanı Köse, Demircana minyatür Çarşamba ayakkabısı hediye etti.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti MKYK Üyesi Demircandan Çarşamba Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER