AK Parti Muğla Milletvekili Özdenin ziyaretleri

AK Parti Muğla Milletvekili Özdenin ziyaretleri


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek birim çalışanlarıyla sohbet etti.
     Özden, AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve beraberindekilerle yaptığı ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınardan Muğlanın eğitim durumuyla ilgili bilgi aldı. Muğlada 5 kurumu ziyaret ettiklerini belirten Özden, kamu kurumlarındaki insanların Muğlaya ve Muğlalıya hizmet ettiğini, onları ziyaret ederek motive etmek istediklerini söyledi.
     Vatandaşlara daha iyi hizmet için hep birlikte çalışılması gerektiğini ifade eden Özden, İnsanlarımız devlet kapısına gitmekten çekinmesin istiyoruz. Devletin kendilerine hizmet için yapılandırıldığını, oradaki görevli memurların halka hizmet için bulunduğunun anlaşılması çok önemli dedi.
     Yüksel Özden, 10 yıldır Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın talimatlarıyla devlet kapılarını vatandaşa açmayı ve işlerini kolaylaştırarak evrak işlemlerini mümkün olduğunca aza indirmeye çalıştıklarını kaydetti.
     İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise müdürlüklerinin Muğladaki yaklaşık 153 bin öğrenciye hizmet verdiğini ifade etti. Çınar, Özdenin ziyaretiyle kendisine bazı ihtiyaçlarını aktarma imkanı bulduklarını dile getirerek, Bu konuda vekilimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. Göreve başladığımız günden bu yana kendisine ne zaman ihtiyaç duyduysak her zaman ulaşabildik. Kendisinden taleplerimizi dile getirdiğimizde ilgilendiğini gördük dile konuştu.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Muğla Milletvekili Özdenin ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER