AK Parti Muğla Milletvekili Özden, SGKyı

AK Parti Muğla Milletvekili Özden, SGKyı ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünü (SGK) ziyaret etti.
     SGK İl Müdürü Ayhan Dorum ile kurumdaki birimleri ziyaret eden Özden, kentteki kamu kurumlarını ziyaret ederek kurum çalışanlarıyla sohbet ettiklerini söyledi.
     Özden, kolay gelsin dileğinde bulunarak kurum çalışanlarını motive ettiklerini ifade ederek, 2 gündür yaptığımız ziyaretlerde çalışanları ziyaret ederek onları motive ediyoruz. Onlar bu kurumlarda vatandaşlarımıza hizmet veriyorlar. Bu hizmetin en iyi ve en hızlı şekilde verilmesi çok önemli dedi.
     Ramazan dolayısıyla her gün başka bir yerde vatandaşlarla iftar yaptıklarını kaydeden Özden, iftardan önce Muğladaki kurumları ziyaret ettiklerini, ziyaretler vesilesiyle de Muğlanın sorunlarını ilgili kurumlara iletme şansı bulduklarını dile getirdi.
     Ayhan Dorum ise Milletvekili Özdenin ziyaretinden mutluluk duyduklarını ve kurumun çalışma prensibi hakkında kendisini bilgilendirdiklerini söyledi.
     Dorum, Türkiyede en hızlı emekli aylığı bağlayan SGK kurumunun Muğla Müdürlüğü olduğuna işaret ederek, Emekliye ayrılacak bir vatandaşı 1 saat gibi kısa bir sürede aylığını bağlıyoruz. 10 yıl önce emekli aylığı 6 aydan önce bağlanamıyordu. Şimdi ise kurumumuzun yaptığı ataklar sayesinde 1 saatte emekli aylığı bağlayabiliyoruz. Bu konuda kurum çalışanlarımızında özverili çalışmalarını göz ardı edemem, huzurunuzda hepsine teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Dorum, 2011de 14 bin emekliye aylık bağladıklarını anlatarak, her geçen yıl işlemlerini daha hızlı yapmak için daha fazla çalıştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Muğla Milletvekili Özden, SGKyı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER