AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Kıvrak:

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Kıvrak: -Mahallelerde yaptığımız çalışmalarda, Muratpaşanın 56 mahallesinin eşit hizmet almadığını tespit ettik


ANTALYA (A.A) - AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak, teşkilat olarak mahallelerde yaptıkları çalışmalarda, Muratpaşanın 56 mahallesinin eşit hizmet almadığını tespit ettiklerini söyledi.
     Ali Kıvrak, teşkilat yönetim kurulu üyeleriyle Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürü Tuncer Çetinkayayı ziyaret etti. Ali Kıvrak, yeni yönetim olarak kongrenin ardından bir yol haritası belirlediklerini ve öncelikle daha iyi bir teşkilat binasına taşındıklarını belirtti.
     Daha sonra mahalle gezileri yaptıklarını ve Muratpaşada sorunları yerinde incelediklerini ifade eden Kıvrak, Bu ziyaretlerde Muratpaşanın mahallelerinin adeta röntgenlerini çektik. Mahallelerde yaptığımız çalışmalarda Muratpaşanın 56 mahallesinin eşit hizmet almadığını tespit ettik dedi.
     Muratpaşada yıllardır ilgilenilmeyen mahalleler olduğunu savunan Kıvrak, bu mahallelere giderek sorunları dinlediklerini, tarafsız, ön yargısız platformlar oluşturarak sorunlara çözüm önerileri ortaya koymaya çalıştıklarını söyledi.
     AK Partinin Muratpaşada daha başarılı olabilmesi için muhafazakar demokrasi kavramını daha iyi ve daha doğru şekilde anlatmak gerektiğini ifade eden Kıvrak, kendilerini doğru ifade edebilmeleri halinde Muratpaşada başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.
     Teşkilat olarak 44 70 10 numaralı çağrı merkezi oluşturduklarını ifade eden Kıvrak, AK Partiyi tanımak isteyen ya da Muratpaşa İlçe Teşkilatına ulaşmak isteyen herkesin bu numarayı arayabileceğini söyledi.
    
     -Zeytinköy sorunu-
    
     Ali Kıvrak, özellikle Muratpaşada Zeytinköy bölgesi olarak bilinen bölgenin sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade etti.
     Kıvrak, bölgenin uyuşturucu ticaretiyle anıldığını hatırlatarak, Bugün Muratpaşa Belediyesini kaldır, Zeyinköyün ortasına koy. Çözülür mü- Bizler gidiyoruz şehrin en popüler yerine kendi belediyelerimizi kuruyoruz. Şehri yayalım. Zeytinköyün ortasına belediye binasını yaparsın, şimdiki yerine de bir iş merkezi yapılabilirdi diye konuştu.
    
     -EXPO 2016 Antalya-
    
     Ali Kıvrak, Antalyada düzenlenecek olan EXPO 2016 organizasyona kendilerinin de katkı sağlamak adına çeşitli çalışmalar yaptıklarını anlattı. Yaptıkları çalışmaları bir kitapçık haline getirerek Antalya Valisi Ahmet Altıparmaka sunduklarını kaydeden Kıvrak, EXPO ile ilgili çalışmalara sosyal sorumluluk olarak baktıklarını bildirdi.
     Kıvrak, EXPO ile ilgili çalışmaları kapsamında broşür bastırdıklarını ve dağıttıklarını kaydederek, bu broşürlerle vatandaşlara EXPO 2016nın Antalya için önemini anlatmayı hedeflediklerini belirtti.
     AA Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anadolu Ajansı hakkında misafirlerine bilgi veren Çetinkaya, Ali Kıvrak ve yönetimine çalışmalarında başarı diledi.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Kıvrak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER