AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız,

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız, Şahinbey Kaymakamı Turanı ziyaret etti


TOKAT (A.A) - AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Gaziantepin Şahinbey ilçesinde görev yapan Kaymakam Uğur Turanı ziyaret etti.
     Yıldız, ziyaret dönüşü yaptığı açıklamada, Gaziantepe günübirlik yaptığımız gezide, Niksarımıza unutulmaz hizmetler yapan, iz bırakan, insanlarla diyaloğunda örnek bir kişilik sergileyen sayın Kaymakamımız Uğur beye gösterdiği emsalsiz misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Kentin en güzel mekanlarını bizlere sunan, Zeugma Mozaik Müzesi gibi dünya harikası mekanı bizlerle dolaşma nezaketi gösteren, çok derin bir Niksar sevdalısı olduğunu bildiğimiz Kaymakamımız Turanın bu güzel yönünü bir kez daha görmek ve yaşamak bizleri ziyadesiyle mutlu etti dedi.
     Gaziantepin adına yaraşır güzellikte bir kent olduğunu vurgulayan Yıldız, En fazla göç alan kentlerin başında gelmesine rağmen sosyal dokunun sağlamlığını gördük. Bunda, sayın Gaziantep Valimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız gibi mülki ve yerel yöneticilerin duyarlılıklarının, sivil toplum kuruluşlarının sosyal yaşamda etkin roller üstlenmesinin önemli payı olduğuna inanıyorum diye konuştu.
     Kaymakam Turanın Niksarlılara selam ve sevgilerini ileten Yıldız, Turana Niksara yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür etti.
     Yıldız, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzere de nezaket ziyaretinde bulunduklarını kaydetti. Yıldıza ziyaretinde, İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Eraslan ve Coşkun Ayyıldız eşlik etti.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER