AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız:

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız: -Niksar Devlet Hastanemiz, yeni binası ve modern teknolojik donanımıyla çok daha başarılı hizmetler sunma imkanına kavuşacaktır


TOKAT (A.A) - AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Niksar Devlet Hastanemiz, yeni binası ve modern teknolojik donanımıyla çok daha başarılı hizmetler sunma imkanına kavuşacaktır dedi.
     Yıldız, yapımı devam eden hastane inşaatını gezerek yetkililerden bilgiler aldı. Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastane inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.
     Hastane inşaatının 6 ay durduğunu belirten Yıldız, İnşaat ocak ayında tekrar başladı. Ocak ayı itibarıyle yeni yüklenici tarafından devam ettiriliyor. 6 aylık zaman kaybının yeni yüklenici firmanın daha seri ve süratli çalışmalarıyla telafi edileceğine inanıyorum diye konuştu.
     Yeni Devlet Hastanesinin, birbirine entegre 2 ve 8 kat şeklinde konumlanan 11 bloktan ve yaklaşık 21 bin metrekare kapalı kullanım alanından oluştuğunu ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:
     Devlet Hastanemiz hizmete sunulduğunda, sadece Niksar halkına değil, aynı zamanda Reşadiye, Akkuş, Başçiftlik, Koyulhisar gibi ilçelerimize de bir üst hastane olarak hizmet sunacaktır. Bugün bile hasta sayısı ve hizmet kalitesiyle önlerde yer alıyor. Niksar Devlet Hastanemiz, yeni binası ve modern teknolojik donanımıyla çok daha başarılı hizmetler sunma imkanına kavuşacaktır. Sosyal devlet olmanın gereğini en güzel şekilde yerine getiren hükümetimiz ve Sağlık Bakanlığımız, sadece fiziki mekanları yenilemekle kalmıyor, hasta memnuniyetini ağlayan ve hizmet kalitesini yükselten çalışmalarda yapıyor.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER