AK Parti Of İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Of İlçe Danışma Meclisi Toplantısı


TRABZON (A.A) - AK Parti Of İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     Of Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Of Belediye Başkanı Murat Saral, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, İl Genel Meclisi üyeleri, belde belediye başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı.
     Belediye Başkanı Saral, toplantıda yaptığı konuşmada, hastane ve stat projesinde sona gelindiğini belirterek, "İrfanlı Mahallemizdeki sahil dolgusu için 5 kişilik ekip kurduk. Bu alanda yapacağımız projenin çalışmaları da devam ediyor" dedi.
     İl Başkanı Günnar ise çözüm süreci çalışmalarına değinerek, "Karadeniz ve Ege bölgesindeki destek yüzde 50 seviyelerine çıktı. Bu daha da artarak devam edecek. Bu destek diğer bölgelerde yüzde 90lara ulaştı. Muhalefet eleştiri yapmaya, biz ise çözüm üretmeye devam ediyoruz" dedi.
     Yerel seçim sürecinin başladığını da belirten Günnar, "Çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor. Benim Of ve Trabzondan zerre şüphem yok ama yine de sıkı bir çalışma yapacağız. Oy oranımızı en üst seviyeye taşımak için gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.
     Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Of İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER