AK Parti Ordu Milletvekili Şahin:

AK Parti Ordu Milletvekili Şahin: -Bir tarih geride kaldı ama zaman durmadığı müddetçe biz o tarihle övüneceğiz, fakat yetinmeyeceğiz


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Şahin, Bir tarih geride kaldı ama zaman durmadığı müddetçe biz o tarihle övüneceğiz, fakat yetinmeyeceğiz dedi.
     Şahin, Ünye ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Burada konuşan Şahin, Ordu için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
     Bir tarih geride kaldı ama zaman durmadığı müddetçe biz o tarihle övüneceğiz, fakat yetinmeyeceğiz diyen Şahin, şunları kaydetti:
     Hep birlikte, geriden gelen gençlerle birlikte bu memleket için iyi düşünmeye, iyileri konuşmaya ve onları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Onun için geçen hafta Ordudaydık, Fatsadaydık, Ünyedeydik. Onun için bu hafta yine buradayız. Yakın tarihteki programlarımıza göre ikiye katlayarak bu memleketi arabayla, yaya, gerekirse atlı, gerekirse birlikte yürüyerek, koşarak ve gerekirse tek başımıza kalırsak yine yılmadan, ürkmeden arşınlamaya, gezmeye devam edeceğiz.
     Bir dönemin bittiğine ve yeni bir dönemin başladığına işaret eden Şahin, şöyle devam etti:
     Durmamak, yılmamak, bıkmamak ve korkmamak ilkeleriyle birlikte biz 2013 yılından 2014e, 2015e, 2016ya 2020ye doğru Allah ne kadar ömür verdiyse, ne kadar sıhhat verdiyse bu memleket için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz ve etmek zorundayız. İnanıyorum ki bugüne kadar yalnız olmadığımız gibi, bundan sonra belki de inadına daha fazla birlikte olmaya, daha fazla gönül beraberliği içinde olmaya, daha fazla güç oluşturmaya ve Ünyesiyle, Fatsasıyla, Ordusuyla bir büyük çınarın dalları, kolları, yaprakları olarak ve büyük çınarın kökleri olarak biz bir görüntüyü vermeyi başardık.
    
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Ordu Milletvekili Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER