AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Bizim amacımız icraat. Siyasetimizin odak noktasında insan var, biz insan için bu siyaseti yapıyoruz


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Bizim amacımız icraat. Siyasetimizin odak noktasında insan var, biz insan için bu siyaseti yapıyoruz dedi.
     Demir, Yakakent İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
     AK Partinin, Türkiyenin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın önderliğinde siyaset sahnesinde yer aldığını belirten Demir, Partimiz, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan ak kadroların, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmış, eğitimden sağlığa, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir diye konuştu.
     AK Partinin halk ve hizmet için siyaset yapan bir parti olduğunu dile getiren Demir, şöyle devam etti:
     Bizim amacımız icraat. Siyasetimizin odak noktasında insan var, biz insan için bu siyaseti yapıyoruz. Herhangi bir ideoloji, herhangi bir anlayış, herhangi bir zihniyeti esas alarak siyaset yapmıyoruz. AK Parti olarak bugüne kadar yapılan hizmetleri de yeterli görmüyoruz. Ülkemizin bölgesinde ve dünyada daha da güçlü, itibarlı olması, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alması, kronik sorunlarımızı çözerek geleceğe daha emin adımlarla ilerlenmesi, demokrasimizin güçlenmesi için, milletimizin refah ve mutluluğu için gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışmalarımıza devem ediyoruz.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER