AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir dedi.
     Demir, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
     Bayramların sevginin, şefkatin, merhametin, vefanın, dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, küslerin barıştığı, yüzlerdeki tebessüm, kucaklaşma ve yardımlaşma duygusunun öne çıktığı birlik günleri olduğunu ifade eden Demir, şöyle devam etti:
     Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bizi biz yapan değerlerimiz tarih boyunca canlı kalmış ve hiç bir zaman eksilmeden günümüze kadar korunarak gelmiştir. Bilindiği üzere bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Diğer yandan da, kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlardır. Bayramlar insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül günüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olan Türk milleti bundan sonra da bunu daha da perçinleyerek sürdürecektir. Hiçbir insanlık dramına kayıtsız, suskun ve sağır kalmadığını defalarca kanıtlamış bir medeniyetin mensupları olarak, çok daha güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum. Her şeyin başı sevgiden geçiyor. Birbirimizi sevmeli ve saygı göstermemiz gerekmektedir. Millet olarak sahip olduğumuz en büyük hasletlerden olan merhamet, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duyguları bayramlar vesilesiyle canlı tutulmalı, bu önemli günlerde ortak değerler etrafında kenetlenmeli ve insanlarımızın sevincine ortak olunduğu gibi darlık ve sıkıntılarına da ortak olmalıyız. Bu bakımdan yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin en güzel şekliyle icra edilip yaşatıldığı bir zaman zarfı olarak Kurban Bayramına yüklediğimiz anlam ve verdiğimiz değer daha bir önem kazanacaktır. Bu topraklar, yaratılanın Yaratandan ötürü sevildiği yerlerdir. Birbirimize şu ankinden daha çok sarılarak ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve refah düzeyimizin daha da artması, dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yerimizi almamız için daha çok çalışmamız gerektiğini de unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle kestiğimiz kurban ve dualarımızın kabul olmasını temenni ediyorum. Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER