AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı, mahalle

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı, mahalle sakinleriyle buluştu


SAKARYA (A.A) - AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı, mahalle sakinleriyle buluştu.
     Otuzikievler Mahallesi Hızır İlyas Tepesinde düzenlenen programa, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve mahalle sakinleri katıldı.
     Çelik, AK Parti ile Serdivan ilçesinde çok yol katedildiğini, başarının teşkilat ile belediye yönetiminin uyum içinde çalışmasının sonucu olduğunu söyledi.
     Alemdar ise Hızır İlyas Tepesi Parkında maliyeti 150 bin lirayı bulan çocuk oyun grupları, çok amaçlı saha ve ağaçlandırma çalışması yaptıklarını belirterek, hizmetlerin devam ettiğini bildirdi.
     Diğer alanlarda olduğu gibi parklar alanında da Avrupa standartlarında hizmet vermek ve hizmet kalitemizi her geçen gün artırmak için çaba harcıyoruz diyen Alemdar, şunları anlattı:
     En önem verdiğimiz konulardan olan yeşil alan çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Belediyemiz geçmiş dönemde olduğu gibi 2012 yılı içerisinde 80 bin metrekarelik alanda 26 tesise 4 bin 59 fidan dikimi gerçekleştirmiş, bunların periyodik olarak her yıl bakımlarına devam etmektedir, bu bizim Serdivanda doğaya ve sosyal yaşamın kalitesine yaptığımız yatırımı gösterir.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı, mahalle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER