AK Parti Seyhan ilçe Başkanı Pamuk:

AK Parti Seyhan ilçe Başkanı Pamuk: Çalışma azmimizin ve enerjimizin kaynağı Başbakanımızdır


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan ilçe Başkanı Kasım Pamuk, çalışma azimlerinin ve enerjilerinin kaynağının AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti.
     Pamuk, yazılı açıklamasında, hergün esnaf, hasta ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ettiklerini, Seyhanın kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.
     Adananın yarısı demek olan Seyhan ilçesi çalışma ve programlarımızın esas etkili olacağı ilçedir ifadesini kullanan Pamuk şunları kaydetti:
     Seyhan Adananın çarşısıdır. Tüm Adanalılar gününün bir kısmını alış veriş ve iş için ilçemizde geçirmektedir. Bu yüzden Seyhandaki çalışma Adanadaki çalışmanın omurgasını oluşturmaktadır. Seçimden seçime görünen siyasetçi ve siyasi partiler halkın nazarında makbul değildir. Biz bunun bilincinde olarak göreve geldiğimiz günden bu yana elimizde kayıt formlarımızla vatandaşlarımızı hem ziyaret ediyoruz hem de partimize üye olarak kayıt ediyoruz. Çalışma azmimizin ve enerjimizin kaynağı Başbakanımızdır. Bize örnek olan onun çalışma azmidir.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan ilçe Başkanı Pamuk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER