AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Meniz:

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Meniz: Bırakın dünya kenti olmayı, Tarsus köy haline geldi


MERSİN (A.A) - AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz, Tarsusun bir köy haline geldiğini ileri sürdü.
     Meniz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazı eleştirdi.
     Kocamazın sürekli, Tarsus dünya kentidir dediğine dikkati çeken Meniz, Neresi dünya kenti- Tramvayımız mı var, metromuz mu var- Alt geçidimiz mi var, üst geçidimiz mi var- Neyimiz var- Bırakın dünya kenti olmayı Tarsus köy haline geldi. Bunları tartışalım. Bizim mücadelemiz siyasi düşünmeden bu kente ve halkına hizmet etmektir dedi.
     Burhanettin Kocamazın dolmuşçu esnafına da sürekli baskı yaparak ceza kestiğini savunan Meniz, Tarsus trafiğinin yoğun olduğunu belirten Kocamaza buradan sesleniyorum. Saat 16.00dan sonra Tarsusta doğru dürüst bir adam kalmıyor. Sosyal belediyecilik tamamen bitti. Kebapçı dükkanlarını çıktığın zaman, çalışan bir tane lokanta kalmıyor. Burada trafik yoğunluğunu baz alarak, dolmuşçu esnafının ekmeğiyle bu kadar oynamanın alemi yok. Ben bu 120 dolmuşçu esnafı ve aileleri adına üzülüyorum diye konuştu.
     Meniz, Tarsusta yaşanan sosyal ve ekonomik sıkıntının yerel yönetimin uygulamalarından kaynaklandığını iddia ederek, şunları kaydetti:
     Gidin bakın, belediyeye ait otobüsler kavşaklarda dönerlerken zorlanıyor. Belediye önce kendi çalıştırdığı otobüslerin, trafiği aksatıp, aksatmadığına baksın. Yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle dolmuşçu esnafımız evini satmak zorunda kaldı, üniversitede okuyan çocuğunu okutamaz duruma düştü. Eğer bunların ağızlarından düşürmedikleri Hazreti Ömer adaleti buysa, ben o Hazreti Ömer adaletine inanmıyorum.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Nurdan Mısırlıoğlu
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Meniz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER