AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığından iftar

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığından iftar yemeği


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Ulu Önder Mahallesinde iftar yemeği verdi.
     İftara, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata katıldı.
     Koca, yaptığı konuşmada, teşkilatın düzenlediği iftar kapsamımında güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.
     Ramazan boyunca çeşitli mahallelerde böyle etkinlikleri gerçekleştireceklerini ifade eden Koca, şöyle konuştu:
     Tepebaşı bölgesine, devlet hastanesi ve üst geçit yapılacak. Devlet Hastanesinin ihalesi 30 Mayıs itibariyle yapılmıştı. Çok kısa süre içerisinde temellerini atıp Eskişehirin modern hastanesine kavuşturmuş olacağız. Eskişehir adına çok büyük bir proje sadece inşaat maliyetinin 94 milyona ihale edildiğini söylüyoruz. Donanımlarıyla bir iki yıllık süre içerisinde Eskişehire sağlık alanında 300 milyonluk sağlık alanında yapacağımız. Eskişehiri, Tepebaşı bölgesini değiştirecek bir yatırım olacak. Diğer bir konuda üst geçit Türkiyede çeşitli bölgelerde 10a yakın üst geçit ihtiyacı sonucunda çeşitli illere üst geçit yapılması planlandı. Sözümüzü aldık, ilk yapılan üst geçit burası olacak. Bu resmi süreçlerin bitmesini bekledik onlarda tamamlandı. Yer tespitini yapıp eylül ayı sonu gibi tamamen bitirip teslim etmeyi düşünüyoruz.
     Reyhan da, teşkilatın geçen yıl başlattıkları sokak iftarlarına bu yıl da devam ettiğini bildirdi.
     Ata da, teşkilat olarak Ulu Önder Mahallesinde güzel bir organizasyon düzenlediklerini ve Tepebaşı bölgesinde başlatılan 2nci iftarda vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini belirtti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığından iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER