AK Parti Van Milletvekili Çiftci:

AK Parti Van Milletvekili Çiftci: -Ercişte yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili sıkıntıların çözümü konusunda işin takipçisi olacağız


VAN (A.A) - AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, Ercişte yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili sıkıntıların çözümü konusunda işin takipçisi olacağını belirtti.
     Çiftci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, ilçede yapılacak kentsel dönüşüm konusunda kendisine işin takipçisi olma görevi verdiğini vurgulayarak, projede, vatandaşların faydası için bazı değişiklikler yapıldığını ve kısa süre içinde yetkilerinin hak sahipleriyle yeniden masaya oturacağını söyledi.
     Kentte meydana gelen depremlerden sonra hükümetin özellikle Ercişe büyük önem verdiğini anlatan Çiftci, belediye tarafından hazırlanan proje kapsamında TOKİ ile Erciş Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü imzalandığını anımsattı.
     Çiftci, kentsel dönüşümün uygulanmasıyla ilçenin kaderinin değişeceğine değinerek, Bu proje uygulanırken çeşitli aksamalar ve eksikler oldu. Hiçbir kardeşimizin mağdur olmaması için çalışıyoruz. Ercişte yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili sıkıntıların çözümü konusunda işin takipçisi olacağız dedi.
    
     Muhabir: Ali Dağer
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber AK Parti Van Milletvekili Çiftci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER