AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi

AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi -AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: "Yalova merkezde yüzde 70 oy oranı, yakalanmayacak bir rakam değil"


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, "Yalova merkezde yüzde 70 oy oranı, yakalanmayacak bir rakam değil" dedi.
     AK Parti 2013 yılı 4. Olağan İl Danışma Meclisi, Çiftliköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde bulunan Kültür ve Spor Merkezinde yapıldı. Danışma Meclisinin divan başkanlığını Nusret Karalioğlu yaptı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Pehlivan, seçim çalışmalarıyla ilgili yapılacak çalışmaları aktardı.
     Yalova merkez belediyesini de büyük bir oy farkıyla alacaklarını kaydeden Pehlivan, şöyle konuştu:
     "10 gün önce Sayın Başbakanımızla Ankarada bir bölge toplantısı yaptık. 11 ilin başkanları, belediye başkanları, bölge koordinatörü milletvekilleri de katıldı. Bu toplantıda Sayın Başbakanımız elindeki anketlerle, tek tek illerle görüştü. Onlarla ilgili bizlere bilgi verdi. Elinde 5 ay önce yapılan bir anket var. Bunun dışında Yalovada da başka anket yok. Diğerleri atmasyon, yalan anketlerdir. En son Yalova-da 5 ay önce anket yapıldı. Bu anketlere baktığımız zaman AK Partinin Yalova merkezdeki oyu yüzde 67. Bu da il başkanının haklı olduğunu gösteriyor. Yalova merkezde yüzde 70 oy oranı, yakalanmayacak bir rakam değil. Bunu gaza getirmek için söylemiyorum. Bunu ya başaracağız ya başaracağız."
     Pehlivanın ardından parti çalışmalarıyla ilgili birim başkanları tarafından sunumlar yapıldı.
     Toplantıda ayrıca Taşköprü Belde Teşkilatına katılan 94 kişiye rozetleri takıldı.
     Toplantıya Milletvekili Temel Coşkun ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal da katıldı.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER