AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun:

AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: -Ekonomisi ve sanayisi hızla gelişen Yalovada, KOSGEB Müdürlüğü ciddi manada katkı sağlayacaktır


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Ekonomisi ve sanayisi hızla gelişen Yalovada KOSGEB Müdürlüğü ciddi manada katkı sağlayacaktır dedi.
     Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) Yalovada müdürlük kurulması kararı aldığını ve müdür ataması gerçekleştirdiğini belirtti.
     Yalovada destek ve teşviklerin daha fazla ve etkin bir şekilde sağlanacağını ifade eden Coşkun, şunları kaydetti:
     KOSGEB, destek modelinin en temel özelliği proje esaslı, işletme ihtiyaçlarına duyarlı ve erişimi kolay bir anlayışla kurgulanmasıdır. Bugüne kadar Yalovadaki işletmeciler ve girişimciler KOSGEBin destek ve teşvik uygulamalarından Bursa müdürlüğü üzerinden istifade etmekte ve yararlanmaktaydı. Görüşmelerimiz neticesinde KOSGEB, Yalovada müdürlük açma kararı alarak kurucu müdür olarak da Hakan Ulusu, atamıştır. Yerinde yürütme ilkesi ile ilimize açılacak olan bu müdürlüğümüz ile birlikte firma sayısı ve sağlanan destek miktarının ciddi miktarda artmasını hedeflemekteyiz. Ekonomisi ve sanayisi hızla gelişen Yalovada KOSGEB Müdürlüğü, ilimize çalışmaları ile ciddi manada bir katkı sağlayacaktır.
     Coşkun, Yalovada son 3 yıl içerisinde 2 bin 776 firmanın KOSGEB desteğinden yararlanarak 5 milyon lira civarında mali destek aldığını bildirdi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER