AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: -Önümüzdeki günlerde Gambia Büyükelçisini Ereğliye getireceğiz ve burada yapılan balıkçı teknelerini göstereceğiz


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Önümüzdeki günlerde Gambia Büyükelçisini Ereğliye getireceğiz ve burada yapılan balıkçı teknelerini göstereceğiz dedi.
     Candan, tersaneler bölgesinde bulunan Ereğli Gemi İnşa Tersanesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, ters ane bölgesinin yeniden faaliyete geçebilmesi için üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiğini söyledi.
     Afrika ülkelerinin ihtiyacı olan 1500 adet balıkçı teknesi için önümüzdeki günlerde ilçeye konukların geleceğini anlatan Candan, şöyle konuştu:
     Tersaneler bizim birinci önceliğimizdir. Buraların faaliyete yeniden geçmesi ve insanların evine yeniden ekmek götürmesi için uğraş veriyoruz. Şuana kadar ufak tefek gelişmeler var. Bizim 9 aylık sürede uğraş alanlarımızın en büyük kısmını tersaneler bölgesi oluşturdu. Önümüzdeki günlerde Gambia Büyükelçisini Ereğliye getireceğiz ve burada yapılan balıkçı teknelerini göstereceğiz. Afrika ile oradaki bazı ülkelerin bizim yaptığımız 1500 tane balıkçı teknesine ihtiyacı var. 1500 değil 500 tanesi burayı ihya etmeye yetiyor. İnşallah büyük elçiyi getirdiğimizde kendisini ikna etmeye çalışacağız.
     (FER-NER)
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER