AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınara şoförlerden

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınara şoförlerden ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ile Alaplı Halk Otobüsleri şoförlerinin kendisini ziyaret ettiğini bildirdi.
     Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, Coşkun ve şoförlerin sorunlarını dinlediğini ve sorunların çözümü içinde Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydınla görüştürdüğünü belirtti.
     Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Coşkun ile Alaplı Halk Otobüsleri şoförlerinin dile getirdiği bu sorunları bildiklerini bu sorundan dolayı şoför esnafının mağdur olduğunu anlatan Ulupınar, şunları kaydetti:
     Bu sorunları Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aydına aktardık. Aydın da konuyu yakından bildiğini ve şoför esnafının sorunlarının giderilmesi yönünde köklü çalışmalar yapacaklarını, dile getirdi. Hükümet olarak tüm esnaf kesimlerimizde olduğu gibi şoför esnafımızı da mağdur etmeyeceğiz. Onların sorunlarının giderilmesi konusunda elimizden gelen çabayı göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
     (TIĞ-FER-KÖS)
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınara şoförlerden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER