AK Partili heyet Serik ve Manavgatta

AK Partili heyet Serik ve Manavgatta halkla buluştu -AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu: -Yurt dışından insanlar gelip, AK Partiyi inceliyor. Neden bu kadar güçlü olduğumuzu araştırıyorlar. Bizim çok şükür güçlü bir ülkemiz


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Yurt dışından insanlar gelip, AK Partiyi inceliyor. Neden bu kadar güçlü olduğumuzu araştırıyorlar. Bizim çok şükür güçlü bir ülkemiz ve güçlü bir Başbakanımız var dedi.
     AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkanı Mustafa Köse ile yönetim kurulu üyeleri Serik ve Manavgat ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.
     AK Parti Milletvekili Çavuşoğlu, Serik ilçesine bağlı Çakış Köyünde vatandaşlarla yaptığı sohbette, son 10 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Halkı hiç bir zaman unutmadıklarını, sık sık ilçeleri, köyleri, beldeleri ziyaret ettiklerini anlatan Çavuşoğlu, AK Partiyi güçlü kılan unsurun da bu olduğunu vurguladı.
     Her gittiği platformda kendisine AK Partinin iktidarda kalmasının ve oylarını her seçimde artırmasının sırrının sorulduğunu ifade eden Çavuşoğlu, Bu soruyla sadece Türkiyede değil, yurt dışında da karşılaşıyoruz. Yurt dışından insanlar gelip, AK Partiyi inceliyor. Neden bu kadar güçlü olduğumuzu araştırıyorlar. Bizim çok şükür güçlü bir ülkemiz ve güçlü bir Başbakanımız var. 10 yılda çok şey başardık ve başarmaya da devam ediyoruz dedi.
     İlçelere, beldelere alınları ak, başları dik olarak gittiklerini belirten Çavuşoğlu, ziyaretler yaparak, halkın sorunlarını birebir gördüklerini ve bu doğrultuda ihtiyaca göre hizmet ürettiklerini kaydetti.
     AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse de 10 yıldır iktidarda olup vatandaşın ayağına giden tek parti olduklarını söyledi. Halkı ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları anlattıklarını dile getiren Köse, Yaşadığımız memlekete hizmet için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. 10 senedir iktidarda olup da vatandaşın ayağına giden, sürekli halkla iç içe olan bir partiyiz. Bunun da tek mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğandır dedi.
     Muhalefetin yeni Büyükşehir Yasasını engellemeye çalıştığını ve sürekli eleştirdiğini ileri süren Köse, muhalefetin yaptığının hizmet düşmanlığı olduğunu, yasa için muhalefet partilerinin her türlü engelleme girişiminde bulunduklarını iddia etti. Daha önce Büyükşehire 490 milyon lira geldiğini, yeni Büyükşehir Yasası ile hükümetten Büyükşehire yaklaşık 900 milyon lira geleceğini ifade eden Köse, Bunun paranın yüzde 10u köylerin ihtiyaçları için harcanacak. Yani yaklaşık 90 milyon lira köylere harcanacak. Biz, sizler için ve sizlere hizmet için varız. AK Parti kadroları olarak ideolojimizle değil, hizmetlerimizle siyaset yapıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber AK Partili heyet Serik ve Manavgatta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER