AK Partili milletvekilleri Trabzonda

AK Partili milletvekilleri Trabzonda -Eski Sağlık Bakanı Akdağ: "Türkiye, huzura ve kardeşliğe doğru çok hızlı bir yürüyüş içinde"


TRABZON (A.A) - Eski Sağlık Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Türkiyenin huzura ve kardeşliğe doğru çok hızlı bir yürüyüş içinde olduğunu söyledi.
     Akdağ, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Partili 11 milletvekili ile Trabzonda iki gün sürecek programlar ve ziyaretler gerçekleştireceklerini ifade etti.
     Trabzonda bulunmanın mutluluk verici olduğunu vurgulayan Akdağ, "Türkiye, huzura ve kardeşliğe doğru çok hızlı bir yürüyüş içinde. Biz de bu yürüyüşü hızlandırmak ve yürüyüşte yer almak için Anadoludayız" dedi.
     AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ise çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, iktidarlarının milletin geleceğiyle ilgili proje ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.
     Toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti milletvekilleri Nusret Bayraktar, Feramuz Üstün, Nurcan Dalbudak, Emrullah İşler, Tülay Selamoğlu, Hüseyin Samani, İsmet Su, Murat Göktürk, Ertuğrul Soysal ve Ali İhsan Yavuz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Zafer Sel / Asena Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Partili milletvekilleri Trabzonda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER