AKADdan Vali Sarana plaket

AKADdan Vali Sarana plaket


MALATYA (A.A) - Aktif Kadınlar Derneği (AKAD) Başkanı Mine Karaca, Malatya Valisi Ulvi Sarana plaket verdi.
     Havuzbaşı Restoranda düzenlenen iftara, Vali Saran ve eşi Ayşe Saran, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve dernek üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.
     Dernek başkanı Mine Karaca, iftarın ardından yaptığı konuşmada, dernek olarak kadınların sosyal hayatta aktif roller üstlenmelerini öncelediklerini belirtti.
     Derneklerinin henüz birinci yaşında olduğunu hatırlatan Karaca, bu süre zarfında pek çok faaliyet ve etkinliğe imza attıklarını ifade etti.
     Malatya Valisi Saranın da kendilerine destek verdiğini kaydeden Karaca, Saranın Malatyada önemli işlere imza attığını söyledi. Saranın, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atandığını anımsatan Karaca, Vali Sarana kente yaptığı katkılar için teşekkür plaketi verdi.
     Saran da Malatyadaki 3 yıllık görev süresinin dolu dolu geçtiğini belirterek, bu süre zarfında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kadınların sosyal hayata aktif katılımının önemine dikkati çeken Saran, kadınların imkan verildiğinde önemli işler başarabileceğini söyledi.
     Saran, yeni görevine başlamak üzere kısa bir süre sonra Malatyadan ayrılacağını dile getirdi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AKADdan Vali Sarana plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER