Akçadağdan kısa kısa

Akçadağdan kısa kısa -BİLSAM, Akçadağda ilçe çalıştayı düzenledi


MALATYA (A.A) - Bilim Yolu Eğitim, Kültür ve Araştırma Merkezi (BİLSAM) Akçadağda ilçe çalıştayı düzenledi.
     Merkezden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçelerin öncü sektörleri, gelişim eksenleri, yatırım imkanları, potansiyel zenginlikleri, sorunları ve potansiyel proje tekliflerinin ele alındığı çalıştayların ikincisi, Akçadağda yapıldı.
     Akçadağ Kaymakamlığı ve Akçadağ Belediyesinin de destek verdiği çalıştaya, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, belde belediye başkanlarıyla vatandaşlar katıldı.
     BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer, merkezin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçelerin sorunlarını tespit etmek, var olan sorunlara çözüm önerileri sunmak, durum tespiti ve analiz yapmak amacıyla çalışmaları gerçekleştirdiklerini anlatan Gezer, kurumlara yardımcı olmayı hedeflediklerini söyledi.
     Çalıştayda Akçadağ ile ilgili temel veriler, ilçenin stratejik özellikleri, sorunlar, proje önerileri ve ilçe vizyonu ele alındı.
    
     -Öğrencilere Ali Cengiz oyununu sergilendi-
    
     Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu Akçadağda öğrencilerle buluştu.
     Malatya Belediyesi ve Malatya Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte, 2 gün boyunca Akçadağlı öğrenciler için Ali Cengiz oyunu sahnelendi.
     Akçadağ Şehit Alper Güde Çok Programlı Lise toplantı salonunda 4 kez oynanan oyunu yaklaşık 2 bin kişi izledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Akçadağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER