Akdağ Kayak Merkezinin yolu için protokol

Akdağ Kayak Merkezinin yolu için protokol imzalandı -Alanya Kaymakamı Özdemir: -"Gidemediğin yer senin değildir. Bu imzalarla Akdağ her isteyenin istediği zaman gidebileceği ulaşabileceği bir yer olacaktır"


ANTALYA (A.A) - Alanyada turizm alanı olarak belirlenen Akdağ Kayak Merkezinin yaklaşık 5 kilometrelik yolunun yapımı için protokol imzalandı.
     Alanya Çevresi Turizmi Geliştirme ve Altyapı Birliği (ALTAB) binasında düzenlenen protokol törenine Kaymakam Erhan Özdemir, Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, ALTAB Başkanı Hasan Sipahioğlu ve birlik üyeleri katıldı. Protokol imza törenin ardından gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Özdemir, "Alanyada senelerdir Akdağ Kayak Merkezi sorunu vardı. Bu sorunu aşabilmek için bugüne kadar çeşitli kişi ve kurumlar tarafından ciddi çalışmalar yürütülmüş. Bundan önce emek veren bütün ilgilere teşekkür ediyorum. Bu çalışma ile turizm sektöründe yeni bir ürün sunmanın startınını veriyoruz" dedi.
     Kayak merkezinin yaklaşık 5 bin metrelik yolunun tamamlanması için imzaları attıklarını dile getiren Kaymakam Özdemir, bundan sonraki aşamanın ihale çalışması olduğunu belirtti. Özdemir, "Bu yolu açacağız ve Akdağın birinci ayağı tamamlanmış olacak. Ondan sonraki süreçlerin daha kolay yürüyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.
     Kayak merkeziyle ilgili hazırlanan projeler olduğunu ancak mevcut gelişmelere paralel değişimlerin de yaşanabileceğini dile getiren Özdemir, "Gidemediğin yer senin değildir. Bu imzalarla Akdağ her isteyenin istediği zaman gidebileceği ulaşabileceği bir yer olacaktır" dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Akdağ Kayak Merkezinin yolu için protokol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER