Akdağmadenine yeni jandarma karakolu yapılacak

Akdağmadenine yeni jandarma karakolu yapılacak (Fotoğraflı


YOZGAT (A.A) - Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapılması planlanan İlçe Jandarma Karakolu için 12 dönüm arsa tahsisinde bulunduklarını bildirdi.
     Daştan, yaptığı açıklamada ilçenin hızla geliştiğine dikkat çekerek, yaklaşık 40 yıl önce ilçe merkezine yapılan jandarma karakolunun zamanın şartlarına göre ilçe halkının ihtiyaçlarına cevap vermediğini söyledi.
     Gültepe Mahallesinde belediyeye ait yaklaşık 12 dönümlük arsayı Jandarmanın yeni hizmet binası için tahsis ettiklerini belirten Daştan, 2013 yılı içerisinde alay komutanlığı ile birlikte İlçe Jandarma Karakolunun temelini atmayı düşündüklerini kaydetti.
     Daştan, şunları kaydetti:
     Yozgat Jandarma Alay Komutamızda da sorunun çözümü konusunda yakından ilgileniyordu. Jandarmamıza yakışır modern, çağımıza uygun yeni hizmet binasında jandarma birimimiz daha güzel hizmet edecektir. Yeni hizmet binanın yapılacağı bölgenin gelişmeye uygun, üç yolun kesiştiği, yeni hastanenin alt tarafında, karşısına yeni okulların yapılacağı bir alan. Jandarmanın mevcut hizmet binasının yerinin ise belediye hizmet alanı veya park yeri olarak kullanmayı düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Yunus Taştan / Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Akdağmadenine yeni jandarma karakolu yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER