Akdeniz Oyunlarına doğru

Akdeniz Oyunlarına doğru -Mersin Valisi Güzeloğlu: -"Atış poligonu Akdeniz Oyunları sonrasında milli takımların kamp yeri ve uluslararası karşılaşmaların merkezi olacak"


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli ilçesinde yapımı süren atış poligonunun oyunlar sonrasında milli takımların kamp yeri ve uluslararası karşılaşmaların merkezi olacağını söyledi.
     Güzeloğlu, AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim Koç ile müsabakaların yapılacağı tesislerde incelemelerde bulundu.
     Güzeloğlu, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, halter müsabakalarının yapılacağı kapalı spor salonunun tadilatının bittiğini ve binanın müteahhitten teslim alındığını, atış poligonunun ise mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağını ifade etti.
     İlçede yapılan atıcılık poligonunun gurur verici olduğunu belirten Güzeloğlu, şunları kaydetti:
     "Bilindiği gibi Akdeniz Oyunları 20 Haziranda başlayıp 30 Haziranda bitecek ve toplam 10 gün sürecek. Türk mucizesi gerçekleştiriyoruz. Burada çalışan işçilerden müteahhit firmaya kadar herkes olağanüstü bir gayret sarf ediyor. Atış poligonu Akdeniz Oyunları sonrasında milli takımların kamp yeri ve uluslararası karşılaşmaların merkezi olacak. Bu yatırım her şeyden önce Erdemliye uluslararası marka değeri kazandıracak. Ay sonuna teslim alınacak olan bu tesis Akdeniz Oyunlarının yüz akı olacak.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER