Akdeniz Oyunlarına doğru

Akdeniz Oyunlarına doğru -Oyunlara gelecek sporcu ve konuklar için İngilizce bilen elemanların görev aldığı taksi çağrı merkezi oluşturuldu


MERSİN (A.A) - Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Akdeniz Oyunlarına gelecek sporcu ve konuklar için İngilizce bilen elemanların görev aldığı taksi çağrı merkezi oluşturuldu.
     Oda Başkanı Veysel Sarı, yaptığı açıklamada, Mersinde yapılacak 17. Akdeniz Oyunlarına katılacak sporcu ve konuklara en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını belirtti.
     17. Akdeniz Oyunları Koordinatörlüğü ile yaptıkları iş birliği sonucu 50 taksi şoförüne iki ay süreli pratik İngilizce kursu verildiğini ifade eden Sarı, şunları kaydetti:
     "Taksicilerimize verilen bu eğitimle, olimpiyatlara katılacak sporcu ve konuklarla iletişim kurmada kolaylık sağlanması amaçlanmıştır. Bunun için ayrıca çağrı merkezi kurduk. Telefonların başında İngilizce bilen elemanlar istihdam edilecek. Bu hizmetin verilmesindeki amacımız, Mersine gelecek sporcu ve konukların buradan iyi ve güzel bir intibayla ayrılmalarını sağlamaktır."
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER