Akigolardan hakemlere tepki

Akigolardan hakemlere tepki -Taraftar grubu adına açıklama yapan Hakan Kurtay: Maçlarda yapılan hataların büyük çoğunlukla aleyhimize olması, sonucu değiştirecek derecede olması, süreklilik arz etmesi rahatsızlık veren bir durumdu


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyesporun taraftar grubu Akigolar, hakem hatalarının büyük çoğunluğunun takımlarının aleyhine olduğunu iddia ederek, bu durumdan duydukları rahatsızlığı dile getirdi.
     Akigolar adlı taraftar grubu adına basın açıklaması yapan Hakan Kurtay, hakem hatalarının giderek yoğunlaştığını belirtti. Telafisi mümkün olmayan maçların oynandığı bir dönem yaşandığını kaydeden Kurtay, Kulübümüzün maçlarında hata yapan hakemlerin, ertesi hafta önemli maçlarda görev almaları, bu işin ciddi olarak takip edilmediği ve hakemlerin ceza almadığı izlenimini doğrulamaktadır. Oysa İstanbul takımlarının maçlarında hata yapan hakemlerimizin uzun zaman maç alamadıkları, hatta düdüklerini asmak zorunda bırakıldıkları hafızalarımızdadır diye konuştu.
     Hataların hakemler de insandır, hangimiz hata yapmıyoruz ki gibi klasik laflarla geçiştirilemeyeceğini savunan Kurtay, Maçlarda yapılan hataların büyük çoğunlukla aleyhimize olması, sonucu değiştirecek derecede olması, süreklilik arz etmesi rahatsızlık veren bir durumdur dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir / Halil Şahin
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Akigolardan hakemlere tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER