Aksaray Valisi Altınok:

Aksaray Valisi Altınok: -Aksarayda güçlü, dinamik, gelişen bir ticaret ve sanayi var


AKSARAY (A.A) - Vali Selami Altınok, Aksarayda güçlü, dinamik, gelişen bir ticaret ve sanayi olduğunu söyledi.
     Altınok, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını (ATSO) ziyaret ederek, ATSO Başkanı, Meclis Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.
     Ticaret ve sanayi odalarının bulundukları illerin gelişiminde öncü sivil toplum kuruluşları olarak görev yaptığını ifade eden Altınok, Aksarayda güçlü, dinamik, gelişen bir ticaret ve sanayi olduğunu, bunun daha da geliştirilmesi için başta ATSO olmak üzere bütün mesleki kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini bildirdi.
     Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki gelişmelere dikkati çeken Altınok, artan yatırımlarla büyük gelişim gösteren sanayinin kentin ticari hayatına yaptığı olumlu katkıların daha da arttırılması için gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.
     ATSOnun bu gelişim karşısında sorumluluğunun büyük olduğunu belirten Altınok, şunları kaydetti:
     Ticaret ve sanayi erbaplarının bağlı bulunduğu büyük bir sivil toplum kurumu olarak TSOlar üyelerinin mesleki konulardaki istek, beklenti ve problemlerini çözerken, inceleme ve araştırmalar yaparak sanayinin ve ticaretin daha da geliştirilmesine katkı sağlamalıdırlar. Bu anlamda her zaman işbirliği içinde olarak Aksarayın daha iyi noktalara taşınması için beraber istişare içinde çalışma gayretinde olacağız.
     ATSO Başkanı Ali Öztürk de Vali Selami Altınokun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Aksaray Valisi Altınok: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER