Alanyada 2012de yapılan operasyonlar

Alanyada 2012de yapılan operasyonlar -İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 2012 yılında yapılan operasyonlarda kilolarca esrar, eroin ve kaçak sigara ele geçirildi


ANTALYA (A.A) - Alanyada Emniyet Müdürlüğü tarafından 2012 yılında yapılan operasyonlarda kilolarca esrar, eroin ve binlerce paket kaçak sigara ele geçirildi, gözaltına alınan 400 kişiden 71i tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından 2012 yılında yapılan operasyonlarda 130 bin paket sigara, 2 milyon 250 bin makaron, 250 kilogram esrar, 72 kilogram eroin, 4 bin ecstacy hap ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 400 kişiden 71i tutuklandı.
     Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, yaptığı açıklamada, doğudan gelip batı tarafına sevkıyatı yapılan uyuşturucunun yolunu Alanyada kestiklerini bildirdi. Özdemir, Güvenlik topyekun bir iş. Güvenlik sadece kaymakamlık, jandarma ve polisin işi değil. Saygı değer halkımızın da içinde bulunduğu bir iştir. Halkımızın da vereceği destekle biz onlara memnuniyet verici çalışmalar uyguluyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Alanyada 2012de yapılan operasyonlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER