Alanyada fuhuş operasyonu

Alanyada fuhuş operasyonu -Romanya uyruklu iki kadını fuhşa zorladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2si tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Alanya ilçesinde Romanya uyruklu iki kadını fuhşa zorladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2si tutuklandı.
     Edinilen bilgiye göre, Romanya vatandaşı A.A.Z (18) ve A.M.Anın (18) fuhşa zorlandıklarını belirterek, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. 112 Acil Servis ekiplerinin ihbarı üzerine Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yardım çağrısının yapıldığı adresi belirledi.
     Şekerhane Mahallesi Babaoğlu Sokaktaki eve düzenlenen operasyonda Romanya uyruklu kadın L.D.G (38), eşi Ö.G.(35) ve arkadaşları İ.K (43) gözaltına alındı.
     Sorgularının ardından İnsan ticareti, zorla fuhuş yaptırmak, darp, tehdit ve hürriyeti tehdit suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılardan L.D.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ö.G. ve İ.K ise tutuklandı.
     Operasyonda kurtarılan Romanya vatandaşı A.M.A. ve A.A.Z ise emniyetteki sorgularının ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Büro Amirliğine sevk edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Bekir Bektaş / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Alanyada fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER