Alanyadaki uyuşturucu operasyonu

Alanyadaki uyuşturucu operasyonu -Polisten kaçmak isterken otobüse çarpması sonucu yakalanan ve otomobillerinde 14 kilo 200 gram esrar bulunan 2 kişi tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Alanyada polisten kaçmak isterken otobüse çarpması sonucu yakalanan ve otomobillerinde 14 kilo 200 gram esrar bulunan 2 kişi tutuklandı.
     Alanyada polisin durdurmak istediği sırada 07 LCF 02 plakalı otomobil ile kaçmaya çalışırken arkadan gelen halk otobüsüne çarptıktan sonra yakalanan sürücü S.Ö. (26) ile otomobilde bulunan kadın E.D. (30), emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
     Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
     Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine ilçe girişinde S.Ö. yönetimindeki 07 LCF 02 plakalı otomobili durdurmak istemiş, ancak S.Ö, otomobili ile geri manevra yaparak kaçmaya çalışmıştı. Bu sırada arkadan gelen Özgür Özen idaresindeki 07 HDN 40 plakalı halk otobüsüne çarpan Ö.S, yakalanmıştı.
     Kazanın ardından S.Ö. ile otomobilde bulunan E.D. gözaltına alınmış, otomobilde yapılan aramada ise 14 kilo 200 gram esrar ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyadaki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER