Alaplı Ticaret Odası Genel Sekreteri Arslan:

Alaplı Ticaret Odası Genel Sekreteri Arslan: -İlçemize yapılması düşünülen ALPORT Limanı için halkımızın, tüccar ve sanayicimizin ve siyasilerimizin desteklerini alabilmemiz gerekiyor


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Ticaret Odası Genel Sekreteri Taner Arslan, İlçemize yapılması düşünülen ALPORT Limanı için halkımızın, tüccar ve sanayicimizin ve siyasilerimizin desteklerini alabilmemiz gerekiyor dedi.
     Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldakta Batı Karadeniz İşbirliği Platformu toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi. Zonguldakı kalkındırmak için ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını ifade eden Arslan, şöyle konuştu:
     İlçemize yapılması düşünülen ALPORT Limanı için halkımızın, tüccar ve sanayicimizin ve siyasilerimizin desteklerini alabilmemiz gerekiyor. Bölgemizin yanı sıra komşu illerimiz üretilen mamul, yarı mamul ve ham maddeleri Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlara rahat bir şekilde ulaştırıp buralara ticaretimizi geliştirebileceğimize inanıyorum. Coğrafi ve stratejik konumu itibariyle ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan Alaplı tüm bu güzelliklere layıktır olduğunu düşünüyorum.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Alaplı Ticaret Odası Genel Sekreteri Arslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER