Alaşehirde meydana gelen jeotermal patlaması

Kamerunlu iş adamları Konyada


KONYA (A.A) - Konya Ticaret Odası (KTO) ve Türk İşbirliği ve Kalkınma Ajansının (TİKA)nın desteğiyle, Ostim Mesleki Eğitim ve Girişimci Yetiştirme Merkezi (OMEG) tarafından yürütülen Girişimci Eğitim Programı çerçevesinde Kamerunlu iş adamları Konyaya geldi.
     Ziyaret kapsamında, Konya ile Kamerun arasında ikili iş görüşmeleri toplantısı KTOda gerçekleştirildi.
     Toplantıya, Kamerun heyetinde yer alan 25 iş adamı ile Konyadan ticaret potansiyeli oluşturan 50 firma temsilcisi katıldı.
     Kamerun heyetine Konya ekonomisi hakkında bilgi veren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Yıllardır batının sömürgesi olan Afrika ülkeleri verimli, zengin topraklarında üretimde bulunamadılar. Bugün bu ülkeler kendilerine yeter hale gelmek istemektedir. Müslüman coğrafyasının birlik içerisinde güçlü olması gerekir dedi.
     Kamerun heyetine başkanlık eden iş adamı İdrissa Mahamat da ziyaret etmekten büyük mutluluk duydukları Konyanın üretim konusunda tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi.
     OMEG Koordinatörü Ömer Kayır ise Girişimci Eğitim Programı çerçevesinde gerçekleştirdikleri Konya ziyaretinin son derece verimli geçtiğini belirterek, KTOna projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
     (BSR-KYR)
<< Önceki Haber Alaşehirde meydana gelen jeotermal patlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER