Albümünün geliriyle tekerlekli sandalye alacak

Albümünün geliriyle tekerlekli sandalye alacak


ADANA (A.A) - Şarkıcı Ömer Koparan, Hayal Ediyorum adlı albümünün satışından kazanacağı gelirle, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesine tekerlekli sandalye almak istiyor.
     Koparan yaptığı yazılı açıklamada, albümünün piyasaya çıktığını ve 5 TLye satışa sunulduğunu bildirdi. Koparan, sivil toplum kuruluşları ve belediyelerle görüşerek albüm fiyatını belirlediğini belirterek, şunları kaydetti:
     Ne kadar albüm satarsak, elde edeceğimiz gelirle o kadar tekerlekli sandalye alırız. Sivil toplum kuruluşları ve belediyelerle görüşerek 5 TLlik fiyatı belirledik. Aralık ayında mini konser düzenleyeceğiz. Konserde, aldığımız tekerlekli sandalyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesine teslim edeceğiz. Böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldığım için onur duyuyorum.
     Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şube Başkanı Halis Kassap ise, her insanın sosyal sorumluğunun farkında olması gerektiğini belirterek, Ömer Koparan bu projesiyle farkındalık yaratıyor. Kendisine bundan ötürü teşekkür ediyor, başarılar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Albümünün geliriyle tekerlekli sandalye alacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER