Alev alan otomobildeki şüpheliyi polis kurtardı

Alev alan otomobildeki şüpheliyi polis kurtardı -Gaziantepte, polisten kaçarken kaza yapıp alev alan otomobildeki şüpheliyi yanmaktan polis kurtardı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, polisten kaçarken kaza yapıp alev alan otomobildeki şüpheliyi yanmaktan polis kurtardı.
     Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu doğu turnikeleri çıkışında yapılan yol kontrolleri sırasında polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil takibe alındı.
     Bir süre batı yönüne doğru ilerleyen ve araçtan yola paket atıldığı belirtilen otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle alev alan araçtaki bir kişi kaçtı. Yanan otomobilden çıkamayan şüpheli M.S ise polis tarafından kurtarıldı.
     Otomobilin kaçış güzergahında yapılan aramada ise 10 kilo 500 gram esrar bulundu.
     Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu maddi ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yaptı. Bu kapsamda düzenlenen operasyonda, toplam 261 kilo 210 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 2 tabanca ve bu tabancalara ait 54 mermi bulundu.
     Her iki olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Alev alan otomobildeki şüpheliyi polis kurtardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER